top of page
Vyhledat

Makeup kurz v Los Angeles 2019


Milí makeup nadšenci.


Stále se snažím zdokonalovat svou techniku líčení. Vyhledávám nové, kvalitní a zajímavé produkty. Chci nabízet lepší a lepší služby. Makeup je pro mě způsob vyjádření něčeho uměleckého v každodenním životě.


Baví mě být kreativní a dokázat vytvořit jinou, ale přitom stejnou verzi Vás samotných mýma očima. Samozřejmě takovou, ve které se budete cítit dobře :)


Na všech detailech, které tvoří celkový dojem záleží.

Santa Barbara

V dubnu 2019 jsem absolvovala kurz líčení u profi makeup Artist Priscilli Ono.( na Instagramu ji sleduje přes 700 tis.uživatelů https://www.instagram.com/priscillaono/ ).V odvětví krásy se pohybuje více než 15 let .


Její makeup je i ve skutečnosti stejně dokonalý jako na fotkách. Priscilla je známá díky spolupráci s Rihannou a působí jako Global MUA pro značku @fentybeauty https://www.fentybeauty.com/.

Client list :Iggy Azalea , Kelly Rowland , Pamela Anderson, Carmen Electra,HARLEY DAVIDSON, MTV, ADIDAS, COSMO

POLITAN, COCA-COLA, Snoop Dogg, Photographer David Lachapelle, WARNER BROS. a mnoho dalších.                                                                              ,             

Jak kurz probíhal a co bylo jeho obsahem


Na každého účastníka čekaly po příchodu do stylových prostor Apex foto studia ve Fashion District v Downtown Los Angeles dvě dárkové tašky se spoustou produktů různých značek. První dojem splnil mé očekávání. Americký sen a jeho pomyslná laťka, kde vše je dokonale naaranžované včetně cateringu a vonných svíček.


Prvním krokem bylo představení a seznámení se se všemi účastníky kurzu. Evropské zastoupení jsme obsadily pouze já a sympatická Francouzka, která při představení své rodné země sklidila jásot a ovace, já spíše ticho a přemýšlení, kde jako to Česko...Czechia...Czech republic je... Z dalších zastoupení Severní a Jižní Amerika... Ekvádor, Mexiko...




Kurz měl dvě části. Teoretickou s jejím osvědčeným postupem a technikou líčení + praktickou (má práce níže).

Vysvětlila nám svůj postup líčení krok za krokem a výsledkem byl dokonalý Red carpet Look, Glam look a Bridal look. Další vychytávky jak nejlépe rozjasnit tvář nebo vytvořit a zapracovat konturování. Spousty let zkušeností a zlepšování svého makeup řemesla jsou na ní znát. Prozradila nám na jaké částce za líčení začínala a kolik jsi účtuje nyní. Ve svém týmu má šest asistentek, které zajišťují administrativu, pomoc při cestovaní a starost o veškeré vybavení. Jak sama řekla: její práce je někdy velmi náročná a obsahuje hodně cestování a zodpovědnosti. Líčení na červený koberec je pro ni vlastně denní rutinou.


Priscilla nám předala své typy a doporučení včetně Pricing listu a Produktového listu. Je fajn, když se někdo s více zkušenostmi může podívat na Vaši práci a dokázat ji ohodnotit. Doporučuji vycestovat a načerpat inspiraci a nové techniky, kde se jen dá. Tato zkušenost je k nezaplacení.


Practice is the mother of mastery - you need to practice and work on as many people as possible. Even if it is on yourself, it is only going to make you a better artist. Priscilla Ono


Hostem a překvapením byl pro nás Patrick Starrr. Americký YOUTUBER známý svými zapamatovatelně vtipnými makeup tutoriály.V klobouku,šatech a botách na podpatku působil neuvěřitelně uvolněně. Žádná křeč ze zaťatých prstů v botách vidět nebyla. Profesionalita a herecký výkon se k jeho vzhledu rozhodně hodí.

Co mi kurz přinesl


Jednoznačně mi kurz přinesl přehled o tom, jak vypadá makeup kurz v Americe. Pokud chceme zjistit, kde a v čem se můžeme zlepšit, je dobré se podívat na nejvyšší možné místo. Pak jsi člověk může objektivně a s nadhledem porovnat své schopnosti a dovednosti.Pokud jste absolvovali některý ze zahraničních makeup kurzů, tak prosím o další tipy a doporučení. Zajímají mě vaše zážitky. Na dotazy ráda odpovím.


Apex photo studio LA Downtown

#makeupcourse

135 zobrazení0 komentářů
bottom of page